Lär känna världens ledande analysplattform.

十大跑分平台 hjälper människor att se och förstå data. Vår visuella analysplattform är på väg att förändra hur vi använder data för att lösa problem. Se varför organisationer i alla storlekar anförtror 十大跑分平台 uppgiften att bli mer datadrivna.


Intuitiva produkter

Vi anser att dataanalys bör handla om att ställa frågor, inte att lära sig program. Med inbyggd visuell bästa praxis erbjuder 十大跑分平台 obegränsad datautforskning utan att avbryta analysflödet. Därför gillar människor att använda 十大跑分平台.

Utforska våra produkter

Hitta dina datamänniskor

Med över en miljon medlemmar är den globala 十大跑分平台-communityn aktiv, mångsidig och kreativ. Medlemmarna stödjer varandra online och offline. Vår #DataFam gillar att dela kontakter, erfarenheter och bästa praxis.

Vår community

Den bredaste, djupaste analysplattformen i världen

Driftsätt i molnet, lokalt eller integrera direkt med Salesforce CRM. Anslut till din data med fullt integrerad AI/ML-kapacitet, kontroll och datahantering, visuell storytelling och samarbete.

Kom igång med 十大跑分平台

Din partner för att skapa en datakultur

Kunder skalar upp 十大跑分平台 snabbare och bredare än någonsin. 十大跑分平台 är en pålitlig partner när det gäller att bygga en datakultur, och hjälper organisationer att öka innovationstempot och optimera verksamheten och kundbetjäningen.

Las killing

Se AI-drivna analyser och prognoser på en enda plattform – ditt CRM.

Som en del av Salesforce ger vi vårt nyskapande en knuff framåt med bland annat Einstein AI. Med CRM Analytics kan du arbeta smartare, upptäcka trender snabbare och prognostisera resultat internt i ett världsledande CRM-system.

Las killing om CRM Analytics


Prova 十大跑分平台 utan kostnad

Hämta och inled din kostnadsfria provperiod idag.

Skaffa 十大跑分平台 idag

Välj det analysalternativ som passar allra bäst för just dig